Wat we u bieden

Sovib ondersteunt zorginstellingen bij het beheersen van risico’s. Het sluitstuk van risicobeheer is een goede verzekering. En ook daarmee kunnen wij u helpen. Sovib heeft collectieve schade- en inkomensverzekeringen. Al onze verzekeringen zijn in collectief verband ondergebracht bij gerenommeerde verzekeringsmaatschap-pijen. U bent daardoor verzekerd van een stabiele premie. Bovendien zijn de verzekeringsvoorwaarden, dekkingen en dienstverlening helemaal afgestemd op de zorgsector. U heeft dus een verzekering op maat!

Schadeverzekeringen

Bij schadeverzekeringen kunt u denken aan een brand-, inventaris- en ongevallenverzekering. U kunt ervoor kiezen om deelnemer te worden van het collectieve schadeverzekeringenpakket van Sovib: de Sovib Rubriekenverzekering. Sovib denkt met u mee en adviseert over de verschillende mogelijkheden.

Meer informatie over onze verzekeringsoplossingen

Inkomensverzekeringen

Het verzuim in de zorgsector behoort tot het hoogste in Nederland. Hetzelfde geldt voor de instroom in de WGA. Daarom is het fijn om te weten dat u zelf grip kunt hebben op deze risico’s. Met hulp van Sovib. Wij hebben zowel op het gebied van risicobeheersing als verzekeringen passende oplossingen. We vertellen u er graag meer over.

Meer informatie over onze inkomensverzekeringen