JuriZorg

JuriZorg biedt juridische ondersteuning aan instellingen en ondernemers in de zorgsector. Wij bieden graag een flexibel en betaalbaar alternatief voor de huisjurist of rechtsbijstandsverzekering. Onze kernactiviteiten zijn gericht op regres, arbeidsrecht, contractenrecht en aansprakelijkheidsrecht. Bij JuriZorg beschikt u over juridische deskundigheid op afroepbasis en betaalt u alleen voor de ondersteuning die u echt gebruikt. Het verhalen van loonschade of materiële schades is in de meeste gevallen zelfs geheel kosteloos!

JuriZorg is ontstaan vanuit de jarenlange wens van Sovib om de zorgsector niet alleen te voorzien van een volledig advies op het gebied van risicobeheer en verzekeringen, maar ook van juridische bijstand.

Klik hier voor meer informatie over JuriZorg: www.jurizorg.nl.

Juridische ondersteuning op maat

Ons doel is het flexibel aanbieden van kwalitatief hoogwaardige en praktische juridische oplossingen tegen een scherpe prijs voor elke ondernemer en organisatie.

JuriZorg biedt deskundige en onafhankelijke juristen op afroepbasis tegen een concurrerend tarief. U profiteert van juridische ondersteuning op maat en betaalt nooit voor bijstand die u niet gebruikt. Service staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom is onze dienstverlening erop gericht om u zoveel mogelijk te ontlasten.

Wat kunt u verwachten?

Onze juristen werken uitsluitend voor de zorgsector en u kunt ze inschakelen op het moment dat u ondersteuning nodig heeft. JuriZorg is gespecialiseerd in:

Contact

Wilt u meer informatie of direct een zaak melden? Stuur een e-mail aan info@jurizorg.nl of bel tijdens kantooruren naar het telefoonnummer 010-87 001 87.

Klik hier om de website van JuriZorg te bekijken: www.jurizorg.nl.

Algemene voorwaarden

Klik hier voor de Algemene voorwaarden van JuriZorg.