Dienstverlening

Risicobeheer en schadeverzekeringen

Sovib heeft verschillende collectieve schadeverzekeringen voor de zorgsector. Maar risico’s afdekken is één ding, ze beheersen is minstens zo belangrijk. Daarom bieden we naast verzekeringen uitgebreide ondersteuning bij de beheersing van schaderisico’s.

Meer informatie

Risicobeheer en inkomensverzekeringen

Het verzuim in de zorgsector behoort tot het hoogste in Nederland. Hetzelfde geldt voor de instroom in de WGA. De kosten kunnen hoog oplopen als uw werknemer arbeidsongeschikt raakt. Bovendien kent de zorg strakke (dienst)roosters. Dus verzuim veroorzaakt in veel gevallen roosterproblemen. Daarom is het fijn om te weten dat u zelf grip kunt hebben op deze risico’s. Met hulp van Sovib. Wij hebben zowel op het gebied van risicobeheersing als verzekeringen passende oplossingen.

Meer informatie

Juridische dienstverlening

Als zorginstelling heeft u misschien een rechtsbijstandverzekering. Er zijn echter veel vraagstukken die niet gedekt worden door een rechtsbijstandverzekering, maar waarbij juridische hulp wel van pas komt. Of u heeft helemaal geen rechtsbijstandverzekering. Sovib Jurizorg biedt dan uitkomst. Omdat we uitsluitend voor de zorgsector werken, zien we veel juridische vraagstukken terugkomen. Daardoor hebben we veel sectorspecifieke kennis opgebouwd. Bovendien fungeert Sovib vaak als intermediair: Sovib Jurizorg en de schadeafdeling van Sovib werken nauw samen als gebeurtenissen wél gedekt zijn door een verzekering. Wel zo efficiënt!

Meer informatie

Dienstverlening